Procedure SetCLU(s:String255);{CodeProc=16}
Тип2. Процедури успішної компіляції.
Процедурою призначається командний рядок користувача, який запуститься на виконання у разі успішної компіляції.
Наприклад,
* можна призначити запуск емулятора "SASemulator1.44Beta"
ось так ввівши ПОВНИЙ ШЛЯХ у SetCLU
"...\SASemulator1.44Beta\SASEmulator_.exe.LVT _res.LVT"
* можна призначити запуск емулятора "Башкирія"
"...\Башкирія\EMU.exe _res.LVT"
* можна призначити запуск емулятора "LVOVulator"
"...\LVOVulator\LVOVulator.exe _res.LVT"
Примітка.
Прапор не впливає на код програми, що компілюється, впливають лише перебіг роботи самого компілятора.
Примітка.
За умовчанням, після успішної компіляції програми (після виконання функції FINALCompiler, при встановлених прапорах за замовчуванням, SetfSEi(true) SetfSaveLVT(true), решта = False), результат зберігається в "_res.LVT", далі запускається скомпільована програма внутрішньому емуляторі Sedll.dll.
Однак, якщо Вас чимось не влаштовує такий хід компілятора, його можна змінити. Всі установки, звичайно повинні бути виконані після процедури INITCompiler і до функції FINALCompiler.
Примітка.
Процедура працює при SetfSaveLVT(true). При цьому запуск внутрішнього та зовнішнього емулятора мають бути відключені SetfSEi(false);SetfSE(false), хоча це за бажанням
Зверніть увагу на приклади командних рядків користувача.
В кінці запуску емулятора, як параметр емулятора повинен бути прописаний файл, який в SetFullNameLVTfile (в даному випадку це "_res.LVT").
Ці приклади перевірялися і всі працювали. Якщо дані приклади чомусь не працюють, тобто. не запускаються емулятори, спробуйте це вирішити через запуск BAT-файлу.
Примітка.
Запуск BAT-файлу на прикладі procedure SetErrorCLU(s:String255);. При випробуванні notepad.exe як переглядач звіту, наступні рядки чомусь не працювали SetErrorCLU('notepad.exe Error.txt');
і SetErrorCLU('C:\windows\notepad.exe Error.txt'), notepad.exe не запускався.
Я вже не знаю, як там з іншими редакторами (переглядачами), не перевіряв, а також запустився б notepad.exe якби він знаходився до каталогу МАДЛу,але в даному випадку я знайшов вихід, щоб запускати BAT-файл.Тобто. в SetErrorCLU задається рядок подібний "view.bat Error.txt". У файлі view.bat прописується наступне "c:\windows\notepad.exe %1".Таке точно працює.