Шановні гості форуму!
Напрямок цього форуму це все, що пов'язано процесором КР580ВМ80А, ретро-комп'ютером “ПК-01 “Львів” та середовищами програмування для КР580ВМ80А та“ПК-01 “Львів”. Одне з таких середовищ для програмування є “MADL“.
Стилістика цього форуму, в першу чергу, інформаційна допомога по середовищу “MADL“. В другу чергу, - інформація по КР580ВМ80А та “ПК-01 “Львів”.
Форум явно не призначений для загального спілкування, тобто на інші теми крім описаних вище! Форум планується розвивати, більш схожий на “довідкове бюро” ніж на форум для спілкування! Більшість тем форуму (оскільки вони будуть як інформаційна допомога) будуть закриті для можливості залишати повідомлення будь кому, крім адміністратору форуму! Залишати повідомлення можна буде лише в “Гостьова”, всі інші будуть лише тільки для читання!
Я думаю, що вище написане дає достатньо інформації про форум, для того, щоб більшість гостів, які потрапили якимось чином на форум, зрозуміли, що їм тут робити нічого. Веселухі тут не буде! Тут все буде нудно та монотонно! Я не проти реєстрації учасників, але ж якщо для Вас, КР580ВМ80А, “ПК-01 “Львів”, “MADL“, це пусті звуки, то мабуть й не варто реєструватись взагалі! Тим паче, що для читання форум відкритий й гостям. Реєстрація на форумі не відкриває доступ до якихось нових тем, бо їх просто немає. Тобто, все, що видно зареєстрованим учасникам, видно й гостям форуму!